Nyheter och annat aktuellt

2019 > 02

Det har varit dåligt med uppdateringar på hemsidan det senaste året men nu ska jag bättra mig! Jag tänkte börja med lite uppdateringar om kurser och aktiviteter inom École de Légèreté i Sverige.

Vi planerar kurser med Bea Borelle vid 3 tillfällen under året:
17-19 maj 
12-14 juli 
30 sep-2 okt
Samtliga tillfällen är på Rotbrunna häst och kursgård i Enköping.
Kurserna är öppna för alla ekipage som vill utveckla sig och som strävar efter att rida med små, lätta hjälper på en häst i god balans.
Det finns också möjlighet att deltaga som åskådare.
Vi kommer även att behöva elever att undervisa som ett led i instruktörsutbildningen. Då får man möjlighet till en gratislektion med en av oss som är instruktörer eller instruktörselever där instruktören får en utvärdering efteråt. Det kan vara väldigt givande även för den som är elev och kan vara en bra introduktion till EdL.

Är du intrsserad av att deltaga eller har frågor får du gärna maila mig på Lena@equusit.se eller ringa på 0733 837 952

Vi planerar också för 2 morgondemonstrationer under våren. Mer info om datum, plats och tema kommer snart!

Ett annat event jag vill nämna nu under våren är att Anna Wallén och Que Halo kommer att åka till Equitana i Tyskland och vara med på EdL´s uppvisningar där. Equitana är den största hästmässa som finns, det var 16 mässhallar sist vi var där. Jätteroligt att vi återigen har en svensk representant med på plats. Anna och Que Halo var med där även 2016. 
 

En liten film från vår morgondemo på Berga