På väg till hästmässa i Tyskland

Anna Wallén och Que Halo Anna Wallén och Que Halo

Nu snart är jag och Anna Wallén med sin lusitano Que Halo på väg till Essen  där Anna ska delta i riduppvisningar på hästmässan Equitana. Det är Ecole de Légèreté-elever och instruktörer som tillsammans med Philippe Karl ska ha uppvisningar i den stora arenan under mässan. Dessutom kommer Philippe att ha föredrag vid flera tillfällen.

Förra året var Anna med på uppvisningar på HansePferd, en annan tysk hästmässa och vi var några stycken som åkte med från Sverige. Det var ryttare från Frankrike, Ungern, Tyskland och Sverige som var med den gången och det är nog flera av dem som är med även denna gång.  Det ska bli kul att träffa alla igen.

Resan är ju ganska lång men vi övernattar i Danmark på vägen och rastar dessutom flera gånger längs vägen så att Que Halo inte ska behöva stå alltför länge i transporten. Förra året skötte han sig väldigt bra både på resan och på mässan som måste ha varit en väldigt ovan miljö för honom.

Equitana pågår 14-22 mars och vi kommer att vara där från söndag till onsdag och det är nog helt tillräckligt för att shoppa alltför mycket på mässan. Roligt ska det bli i alla fall! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter