ARena i Sparreholm

EdL Sverige medverkade med en monter i mässan och med en uppvisning i stora ridhuset per dag.  På fredagen var det Anna som red Que Halo och Tana som visade Izzy vid hand och temat var ”vägen till piaff”. Lena introducerade EdL och ekipagen och sedan pratade Anna och Tana under  tiden de visade hur vi jobbar för att komma till piaff.  Det var ett bra upplägg eftersom det blev lite mer interaktivt än med endast en som pratar. På lördagen var temat ”galoppombyten hur gör man”, då red både Anna och Tana men annars var det samma upplägg med Lena som introducerade och sedan berättade Anna och Tana  själva vad de gjorde. På söndagen var det sedan repition av första dagens piaff –tema.
I vår monter hade vi info om EdL och kurserna och hade böcker och filmer till försäljning. Dessutom hade vi en frågesport med klassiskt  tema. Vi fick många positiva kommentarer efter uppvisningarna och många stannade för att besvara frågesporten.
Arena är ett mycket trevligt arrangemang med många bra inslag, nackdelen med att vara i montern i mässan var förstås att det var svårt att hinna se allt man ville se. Men några bra uppvisningar hann jag se och det var jätteroligt att prata med alla de som besökte vår monter.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter