Göteborg

Uppvärmning på röda mattan Uppvärmning på röda mattan

Under helgen följde jag med Anna och Que Halo till Göteborg där de gjorde 2 uppvisningar i Mässarenan. De var arrangerade i samarbete med BYS och Anders Eriksson under rubriken "Hästens förutsättningar för arbete".
Första tillfället visade de longeringen och work in hand och andra tillfället work in hand och ridning. 
Som vanligt gjorde Anna och QH mycket proffsigt intryck där Anna beskrev vad hon gjorde och varför under uppvisningarna.
Det fanns inga som helst uppvärmningsmöjligheter, inne i mässan fanns röda mattor där man kunde gå med hästen utanför dessa var det ett halt golv. Man kunde leda hästen på mattan innan det var dags att gå in på arenan, man fick inte rida förrän man kom in på på ridbanan. 
Roligt att fin ridning visas upp, det man skulle önska var att nå ut till fler, det var inte så mycket åskådare eftersom det pågick tävlingar inne på stora arenan. Men allt livestreamades så vi kan hoppas på att många såg det den vägen.  
Vi hade en trevlig utflykt med resa till Göteborg i fint väglag och solsken på fredagen. Vi övernattade i Mölnlycke hos Ulrika som tog emot oss på ett väldigt trevligt sätt, både människor och häst trivdes bra! 
Resan från Göteborg på lördag kväll vara lite värre med snöoväder och obefintlig sikt. Vi lyckades trots det ta oss till Skara där vi övernattade innan vi fortsatte hem på söndagen. Då hade snön övergått i regn så både väglag och sikt var bättre än under lördagskvällen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter