EdL kursen

Förra veckan var det dags för EdL kurs. Moët skötte sig fantastiskt bra och fick mycket beröm, Vi tränade mycket på samling och det känns verkligen att nu både orkar hon och vet hur hon ska göra! Det är väldigt roligt. Vi började också träna jambettes uppsuttet förut har vi bara gjort det från marken. Hon var väldigt duktig även där så snart ska vi även klara av lite spansk skritt. Den här gången red jag även Arthur 2 av dagarna, han hade som vanligt bråttom. Det är hans vanliga ”problem” och det blir inte lättare när man är på bortaplan. Det blev mycket övergångar och jobb på att kunna rida neck extension utan att han ökar takten.
Det var nyttigt att rida en annan häst på kursen, bra också att Bea fick se lite mer av Arthur än hon fick göra under elevpresentationen i höstas.

Nästa kurs är i juli och då ska vi också ha en demodag, som vi började planera lite för under förra veckan.    

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter