Morgondemon på Berga

Morgondemon den 9 maj var inte lika välbesökt som den vi hade på Broknäs, vi var nog lite sena med att få ut informationen om den. Det var ca 15 personer som kom i det fina vårvädret. Vi visade samling den här gången Anna, Lisa och jag red och Pernilla var speaker. Vi visade först lite uppvärmningsjobb, sedan galopp med förberedelser för piruetter och så visade Anna och Que Halo fina piruetter. Därefter visade vi förberedelser för piaff och sedan det färdiga resultatet även där och slutligen passage och hur man kommer dit. Det verkade som om de som kom var nöjda och vi fick mycket positiva kommentarer. Det var några ”nya” åskådare som inte sett någon av våra tidigare demos och det är ju alltid roligt.

Bilden visar mig och Moët i lite piaffsteg, Moët har inte lika lätt för samlande rörelser som Izzy och Que Halo men det börjar ändå likna piaff nu, det är roligt. Det visar ju att de metoder vi använder fungerar för alla hästar. Nu blir nästa demotillfälle under vår kurs i juli då vi ska ha en demodag den 25 juli, då på Rotbrunna gård i Enköping.  

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter