Ridtur på Järvafältet

Anna, Lena och jag hade planerat för en ridtur på Djurgården igår, men blev avrådda från det pga att det var så många aktiviteter på gång där under nationaldagen, bl.a. så var det ju nationaldagsgalopp på Gärdet. Vi letade då efter en annan plats för vår gemensamma ridtur och fastnade för Järvafältet. 

Jag skrev ut en karta över ridvägarna som jag hittade på nätet och vi träffades vid en parkering intill Bögs gård på Sollentuna sidan av Järvafältet. Kartan var inte helt lätt att följa hela tiden så vi fick vända ett par gånger pga staket. Men i de allra flesta fall fanns grindar som gick att öppna från hästryggen. Det kändes bra att Moët är tränad på dörr- och grindöppning så att vi kunde sköta det jobbet.  Det blev en ordentlig runda på fina ridvägar.   

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter