Påsk i Göteborg

Var i Göteborg i påskhelgen och tittade på världscupshoppningar och lite annat! Det var mycket fina hästar och en del bra ridning, men också en del ridning som inte var så kul. Den bästa ridningen hittade vi i den lilla arenan i mässområdet, det var Per Hendrik Waaler som red sin häst Wilma. Lugnt fint med lätta hjälper, så skulle man verkligen vilja att det såg ut även på tävlingsbanan.
På söndagskvällen var det utannonserat en show för att fira att det var 40-års jubileum för hästtävlingar i Scandinavium. Det var verkligen en besvikelse, vi hade hoppas på en bra show. Det som det bjöds på var musik från 70-tal till idag, framfört av 3 sångerskor. Inte speciellt kul och dessutom ganska skrälligt. Lite bättre blev det när det kom in ett fyrspann med flygel och pianist och sångerska. Då var det ju några hästar med i showen och betydligt bättre ljudkvalitet. Tur att Grand Prix hoppningen innan dess var bra med många fina svenska resultat så att söndagskvällen ändå kändes lyckad. Det blev förstås också en del shopping i mässområdet också så som helhet var det en lyckad helg.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter