Kurs med Bea 

Nu har vi haft årets första Bea kurs och den första där jag var huvudansvarig som arrangör. Det är mycket att få ordning på när man både ska rida själv och se till att allt annat fungerar men som tur är har jag många bra medhjälpare för att få allt att fungera. 
Moët har skött sig mycket bra under kursen, vi har tränat mycket skolskritt och galoppombyten. Det blev en ganska bra kombination eftersom galoppombyten är jobbigt för Moët som ännu inte tappat all vinterpäls. Då är det bra att även ha något stillsamt att träna på.
Vi hade några nya deltagare på kursen och det är alltid roligt. En är dessutom intresserad av att börja instruktörsutbildningen och det är jättekul.
Det var dessutom ganska många fotdeltagare vilket också är kul. Alla var mycket positiva så jag hoppas många kommer tillbaka vid nästa tillfälle som är 12-14 juli.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter